Tuinmachines Hattem

Bent u op zoek naar tuinmachines voor uw tuin in Hattem? Bij Prins Groentechniek hebben wij een groot assortiment van verschillende tuinmachines. Voor elk soort tuin kunt u bij ons terecht voor een tuinmachine. Ook voor tuinmachines in Zwolle of tuinmachines in Dronten moet u bij Prins groentechniek zijn. 

Maaimachines voor in uw tuin

In ons assortiment hebben we drie verschillende soorten maaiers. Zitmaaiers, loopmaaiers en robotmaaiers. Als u een groot gazon heeft adviseren wij een zitmaaier, met deze zitmaaier kunt u snel en gemakkelijk grote stukken gras maaien. Wanneer u een kleinere tuin heeft adviseren wij de loopmaaier of de robotmaaier. Onze loopmaaiers kunnen zowel het gras opvangen in een bak, als uitgooien aan de achterkant. Nieuw in de markt, zijn de robotmaaiers. De robotmaaiers kunnen bepaalde instellingen meekrijgen en zo lang maaien als u zelf wilt. Als de robot klaar is, gaat hij automatisch terug naar ‘huis’ waar ze automatisch worden opgeladen. Op deze manier wordt het gratis gemaaid zonder dat u ook maar één stap hoeft te verzetten.

Tuinmachines Hattem

Gebruikte tuinmachines in Hattem

Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte tuinmachines bij Prins groentechniek. Kom eens langs voor een kijkje in de showroom bij onze gebruikte zit- en loopmaaiers. Alle tweedehandse tuinmachines zijn door ons nagekeken en kunnen nog jaren vooruit in uw tuin in Hattem. Voor de modellen, bekijk de gebruikte tuinmachines pagina.

Overige tuinmachines

Naast de drie soorten maaimachines, verkopen wij ook bladblazers, kettingzagen, bosmaaiers, grastrimmers en heggenscharen. Deze tuinmachines zijn op ongeveer 20 minuten rijafstand vanaf Hattem te bekijken in onze showroom. Al deze soorten tuinmachines zijn bij ons verkrijgbaar voor een scherpe prijs. Zo hebben wij ook verschillende soorten quads beschikbaar. Zowel nieuwe als gebruikte quads hebben wij in onze showroom staan. Op momenten dat u lange afstanden moet rijden over het land is een quad het ideale vervoermiddel.

Onderhoud en onderdelen van tuinmachines in Hattem

Is uw tuinmachine niet meer in orde in Hattem? Neem dan contact op met ons om een afspraak te maken om uw tuinmachine te repareren. Wij hebben van veel verschillende tuinmachines, de onderdelen op voorraad. Hierdoor kunnen we snel uw tuinmachine repareren.

Showroom en contact

Ook al is onze vestigingsplaats niet in Hattem, het is het vanaf Hattem maar ongeveer 20 minuten rijden naar onze vestiging in IJsselmuiden. Hier kunt u onze showroom bekijken en kunnen wij u goed advies geven over de verschillende tuinmachines voor in uw tuin. Voor meer informatie neem contact op met telefoonnummer: 038-355 7653.