Accu gereedschap

Bent u op zoek naar sterk en betrouwbaar accu gereedschap? Prins Tuinmachines kan u verder helpen. Prins Tuinmachines heeft een groot assortiment aan verschillende soorten accu gereedschap. Wij zijn onder andere leverancier van het merk E GO. E GO is een merk dat verkoopt allerlei soort tuinmachines met accu. Deze soorten accu gereedschap hebben een sterke accu, waardoor hij lang mee in de tuin. Doordat de accu’s steeds sterker worden en langer mee gaan, wordt het steeds aantrekkelijker om te kiezen voor accu gereedschap in plaats van benzine gereedschap.

accu gereedschap

Accu gereedschap kopen

Op onze pagina ‘Tuinmachines’ is veel accu gereedschap te bekijken. Waaronder de elektrische robotmaaiers. Robotmaaiers zijn makkelijk in gebruik en kunnen vele uren zonder hulp uw gazon maaien. Naast Robotmaaiers hebben wij elektrische heggenscharen, elektrische bosmaaiers, elektrische grastrimmers, elektrische kettingzagen, elektrische bladblazers en elektrische grasmaaiers.

robotmaaier

Robotmaaier als accu gereedschap

Wij hebben robotmaaiers van Husqvarna die grote tuinen kunnen maaien tot wel 5000 m2. Ook als uw tuin vele oneffenheden heeft, kan deze robotmaaier nog zijn werk doen. Na het maaien gaat de robotmaaier terug naar zijn ‘hok’ om zelf weer op te laden. Om tot een goed voorstel te komen voor een robotmaaier moeten we weten hoe groot uw tuin is, zodat we de perfect robotmaaier uit kunnen zoeken.

Elektrisch gereedschap

Accu gereedschap wordt ook wel elektrische gereedschap genoemd. Door de sterke accu’s die tegenwoordig in de tuinmachines zitten wordt het steeds aantrekkelijker om voor elektrisch gereedschap te kiezen. Voor elektrische heggenscharen, elektrische bosmaaiers, elektrische grastrimmers, elektrische kettingzagen, elektrische bladblazers en elektrische grasmaaiers moet u bij Prins Groentechniek zijn!

Snellader, standaardlader en verschillende accu’s

Er zijn verschillende soorten laders voor uw elektrische gereedschappen. Ook de accu kan verschillen, hoe grotere accu hoe langer hij mee kan gaan in uw tuin. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Informatie over soorten accu gereedschap

Wilt u graag meer informatie over de verschillende soorten accu gereedschap? Kom dan eens langs in Genemuiden bij Prins Groentechniek. Wij zitten aan de Ondernemersstraat 14a in Genemuiden. Voor vragen kunt u ook contact opnemen via telefoonnummer: 038-355 7653 of mailen naar verkoop@prinsgroentechniek.nl