Robotmaaier

Op zoek naar een professionele robotmaaier? Dan moet u bij Prins Tuinmachines zijn. Wij hebben een mooi aanbod van professionele robotmaaiers. Wij bevinden ons in IJsselmuiden maar staan ook voor u klaar met een robotmaaier als u in Zwolle, Dronten, Kampen of Hasselt woont. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar als u in de rest van Nederland woont.

Robotmaaier

Robotmaaier gebruiken

De robotmaaier gebruiker op uw gazon is heel goed mogelijk met één van onze Husqvarna robotmaaiers. Wij zijn exclusief ‘Husqvarna Automower dealer’ en daarbij hebben wij ook veel verstand van deze robotmaaiers. Onze robotmaaiers zijn in verschillende groottes en verschillende types. Elk type heeft een andere accu. De verschillende accu’s geeft aan hoe lang hij kan maken. Hoe groter de accu in de robotmaaiers hoe langer hij kan blijven maaien. Hoe groter uw gazon is, des te groter u een robotmaaier nodig heeft.

Husqvarna robotmaaier

Wij hebben verschillende Husqvarna Robotmaaiers in ons assortiment. Deze types hebben verschillende prijsklasses. In ons assortiment hebben we onder andere de Husqvarna Automower 105 van € 1.299,- en de Husqvarna Automower 450X van € 4.199,-. Uit ons grote aanbod heeft u een ruime keuze uit de verschillende husqvarna robotmaaiers. Voor een totaal aanbod kunt u eens langskomen in onze showroom in IJsselmuiden. Wij helpen u graag verder naar het vinden van de perfecte robotmaaier voor uw gazon. Bekijk alle robotmaaiers hier.

Robotmaaier Husqvarna

Robotmaaiers in uw regio

Als u in de regio van Emmeloord, Kampen, Dronten of Zwolle woont, is Prins Groentechniek op kleine rijafstand en kunt ook eens langskomen in onze showroom. Op deze manier krijgt u een goed beeld van de robotmaaiers en kunt u ze van dichtbij bekijken.

Meer informatie over robotmaaiers

Wilt u graag meer informatie over onze robotmaaiers, dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer: 038 - 355 65 42.